Actueel

Het dorp, de oorlog, de mensen

Het boek ‘Het dorp, de oorlog, de mensen’ portretteert een aantal tijdens de Tweede Wereldoorlog in Laren wonende mensen en de keuzes die ze maken. Ben je voor of tegen de moffen, ga je in het verzet of kijk je lijdzaam toe. Een principiële houding aannemen of opportunistisch handelen? ‘Goed’, ‘fout’ of ‘grijs’?

Vouchers

Als gevolg van de coronacrisis hebben veel reisorganisaties reeds geboekte reizen moeten annuleren. In samenwerking met Stichting Garantiefonds Reisgelden heb ik 2 verschillende vouchers voor Norske Noorwegen Reizen ontwikkeld.

Advertentie Villa d’Arte

Ontwerp van een paginagrootte advertentie in lifestylemagazine Villa d’Arte.

Kwartaalbericht 151

Als vrijwilliger en redactielid bij de Historische Kring Laren verzorg ik ook de vormgeving van het Kwartaalbericht. Dit 48 pagina’s dikke nummer verscheen begin februari 2020.

Advertentie Travelbook

Ontwerp van een paginagrootte advertentie in lifestyle magazine Travelbook.

Website Historische Kring Laren

Voor de Historische Kring Laren heb ik een nieuwe internetsite in WordPress ontworpen. Inmiddels bevat het vele thema’s, producten en zijn er reeds meer dan 700 berichten gerealiseerd.

Advertentie in weekblad de Groene Amsterdammer

Ontwerp van een paginagrootte advertentie in weekblad de Groene Amsterdammer.

Zomer in Noorwegen 2020

Dit is het nieuwe vakantieprogramma zomer in Noorwegen 2019, ontworpen door Hans Schaapherder in opdracht van Norske Noorwegen Reizen.

Boek ‘Erfgooiers’

Voor de Stichting Stad en Lande van Gooiland mocht ik – in samenwerking met tekstschrijver en erfgooiersdeskundige Anton Kos – een handzaam en prettig leesbaar boek over de duizendjarige geschiedenis van de erfgooiers ontwerpen en realiseren. Het boek is verkrijgbaar bij diverse boekhandels en Historische Kringen in het Gooi of via mail bij de Stichting Stad en…
Lees verder